Individuele reizen op maat

Als je met z'n tweeën of met enkele vrienden of familieleden op reis wilt, kunnen wij een reis op maat voor jullie organiseren, geheel naar jouw wensen en passend in jouw budget.

De bestemmingen waar wij deze service bieden zijn de volgende:
Zuid-Amerika: Mexico, Guatemala, Belize, Honduras, Costa Rica, Panama, Cuba, Venezuela, Ecuador, Peru, Bolivia, Chili, Argentinië, Brazilië.
Afrika: Marokko, Libië, Egypte, Sudan, Mali, Ethiopië, Uganda, Kenia, Tanzania, Zimbabwe, Zambia, Madagaskar, Mozambique, Botswana, Namibië, Zuid-Afrika.
Azië: Jordanië, Nepal, China, Birma, Vietnam, Laos, Cambodja, Thailand, Indonesië.
Berggorilla's in Uganda
In de meeste landen heb je een privé auto met gids/chauffeur ter beschikking. In een aantal landen, zoals Marokko, Jordanië, Costa Rica, Cuba, Namibië, Botswana en Zuid Afrika, kan je ook met een huurauto reizen. Maar ook in deze landen kan je kiezen voor een auto met chauffeur.
Hotel in Khao Sok, Thailand
We gaan als volgt te werk: je geeft ons zo gedetailleerd mogelijk je wensen door over de reisduur, de route, je belangstelling, budget e.d. en dan stellen wij een programma voor je samen. Je kunt dan beoordelen of je dit geschikt vindt en nog allerhande wijzigingen doorvoeren. Uiteindelijk ontstaat er dan een programma naar jouw wens en wordt de reissom vastgesteld. Pas op dat punt hoef je te beslissen of je wilt boeken of niet. Tot dit moment zit je nergens aan vast en worden er geen kosten in rekening gebracht. In elk stadium van het beslissingproces ben je van harte welkom om persoonlijk met ons jouw wensen te bespreken. Dit kan ook 's avonds.
Tikal, Guatemala