Groepsreizen op maat

Ben je met een groep of wil je met jouw organisatie of bedrijf een reis organiseren, dan kan je uiteraard ook bij Orion Reizen terecht. Met onze wereldwijde kennis en jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel alles voor jouw gezelschap organiseren, van een lang weekend Barcelona tot een vierweekse reis in China. Uiteraard alles geheel op maat voor jouw groep gemaakt.
VOLS groep in Halong Bay, Vietnam
Orion Reizen organiseert op regelmatige basis reizen voor een twee organisaties, die zeer verschillende van karakter zijn, illustratief voor de verscheidenheid aan reizen die wij kunnen aanbieden.
Huub Pragt, Egyptologische reizen
Egyptoloog Huub Pragt organiseert elk jaar een aantal bijzondere culturele reizen naar Egypte, die hij zelf op zeer deskundige wijze begeleidt.
Meroe piramides in Sudan
Deze reizen worden al sinds jaren uitgevoerd door Orion Reizen. Volgend jaar staat er ook een reis naar Sudan op het programma. Daarnaast biedt Huub Pragt ook weer diverse Egypte reizen aan. Voor de meeste reizen zijn nog plaatsen beschikbaar. Meer informatie vind je op www.egyptologie.nl
VOLS
VOLS is een oud-leerlingen vereniging van een middelbare school in Gulpen, het Sophianum. Deze vereniging organiseert al meer dan 30 jaar reizen voor haar leden en andere belangstellenden. Sinds 2004 worden deze reizen uitgevoerd door Orion Reizen. De afgelopen jaren hebben wij reizen naar de volgende bestemmingen gerealiseerd: Sri Lanka, Rusland, India/Rajasthan, Marokko, Mexico/Guatemala, Libie, China, Egypte/Jordanie, Laos/Vietnam/Cambodja, Zuid India, Indonesie, Turkije, Nepal, Costa Rica en diverse reizen in Italie en Spanje. Dit voorjaar staat er een reis naar Sardinie op het programma. In november is er een reis naar Myanmar gepland, prijzen en meer informatie volgen vlak voor Kerst
VOLS groep in Libie