Jaarclubs en Lustrumreizen

50 lustrumreizen per jaar over de gehele wereld
Orion Reizen is gespecialiseerd in lustrumreizen voor jaarclubs. Wij organiseren per jaar voor zo’n 50 jaarclubs de lustrumreis naar een groot aantal verschillende bestemmingen verspreid over de hele wereld. In principe is alles mogelijk.
Wadi Rum in Jordanie
Een reisvoorstel en reisadvies op maat.
Nog geen idee waar je naar toe wilt: geen probleem. Als je aangeeft hoe je ideale reis er uit zou moeten zien en wat ongeveer je budget is, dan sturen we je een aantal voorbeelden van reizen die aansluiten bij je wensen. Weet je waar je naar toe wilt, dan maken wij geheel vrijblijvend een reisvoorstel met een prijsopgave voor je. Maar de beste manier om tot het ideale programma te komen, is toch persoonlijk contact. Wij nodigen je van harte uit om je reisideeën met ons te komen bespreken. Omdat wij in alle bestemmingen zelf meerdere malen geweest zijn, krijg je professionele informatie en we nemen alle tijd voor je. Bovendien kunnen we door onze enorme ervaring heel bijzondere programma's samenstellen, buiten de gebaande paden. Een afspraak kan ook 's avonds of in het weekend gemaakt worden.

Prijsindicaties van populaire bestemmingen
De uiteindelijke prijs van je reis hangt sterk af van de vluchtprijzen, de reisduur, het gekozen programma, het niveau van de hotels etc. Maar we kunnen wel prijsindicaties geven, dan heb je vast een idee waar je ongeveer aan moet denken. Nog even dit: omdat Orion Reizen een kleine organisatie is met zeer lage kosten, kunnen wij garanderen dat onze prijzen zo ongeveer de laagste in de markt zijn.
Canopy Tour in Costa Rica
Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op groepen van circa 14 personen voor een reis van 2 weken buiten het hoogseizoen.

850,-Kroatië, Marokko, Turkije
1050,-Jordanië, Egypte
1200,-Sri Lanka, Thailand
1350,-Venezuela, Vietnam/Cambodja, Laos/Cambodja
1400,-Mexico/Guatemala, Costa Rica, Cuba, Indonesië, Zuid Afrika
1500,-Ecuador, Brazilië
1600,-(of meer)Argentinië/Chili, Peru, Kenia, Tanzania

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden, voor een complete lijst met
onze bestemmingen, zie "Over Orion"
Rinjani vulkaan op Lombok, Indonesie